KarakterCoaching

Coaching met karakterstijlen klinkt misschien vaag of eng. Dat is het niet. Het werken met karakterstijlen geeft je snel en duidelijk inzicht in de sterke punten en valkuilen van jezelf of iemand anders. Werken aan je eigen valkuilen, onhebbelijkheden, mindere punten, ja, dát is eng, maar als je dat toch doet wordt je wereld enorm veel breder, duidelijker en werkbaarder. Je zult merken dat je ook groeit in je contact met anderen (en met jezelf!!!).
Het is geen hocus pocus, geen onverklaarbaar gegraaf in iemand’s brein. Je bouwt in je leven bepaalde patronen op, bewuste en (nog vaker) onbewuste strategieën die jou helpen, om te gaan met teleurstellingen en traumatische gebeurtenissen. Sommige strategieën heb je zo vaak nodig dat ze een deel van jou worden, ook al zijn ze op een bepaald moment niet meer nodig. Je voelt, denkt en handelt in dezelfde situaties meestal op dezelfde manier, of dat nou positief is of niet. En je bent je dat meestal niet eens bewust. “Waarom trek ik steeds dezelfde verkeerde mensen aan?”, “waarom durf ik niet mijn mening te geven in een groep?”. Dat komt vaak door die ingesleten patronen. Het goede nieuws is dat je daar iets aan kunt doen!
Als je de confrontatie aandurft met jezelf, haal je die patronen boven water en kun je ermee aan de slag. Ook de nuttige!! Daar help ik je graag mee, zodat het inzicht in jezelf jou de gebruiksaanwijzing geeft hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Het is geen druk-op-de-knop-oplossing, maar een enorm interessant, spannend en uitdagend project. Daar kun je vandaag al mee beginnen door je te realiseren dat jij deze route ook kunt nemen!
Bel of mail me voor een afspraak en begin aan de mooiste reis van je leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *