Na ruim 30 jaar muziekonderwijs kwam ik in 2017 in aanraking met Karakterstijlen. Hierdoor werd ik geïnspireerd om me te specialiseren als karaktercoach voor kinderen, zodat ik ze nog gerichter de aandacht kan geven die ze nodig hebben en verdienen.

Een moeder mailde me:”L. is echt dol op je. Ze geeft aan dat jij soms leuker bent dan haar muziekinstrument en daarom koesteren we je ook zo.” Het gaat me om het kind achter de klarinet/saxofoon en om het verhaal achter het kind. Een andere moeder vertelde me dat haar zoon uit de muzieklessen veel meer haalde dan alleen het leren spelen van een instrument; hij was de afgelopen jaren ook gegroeid in zelfvertrouwen.

Mijn kennis en ervaring als docent vul(de) ik aan met opleidingen in karakterologie en tot erkend Body Mind Release therapeut.

Op dit moment volg ik de opleiding KindercoachKunde bij TORI om mijn kennis en vaardigheden verder te vergroten en te verdiepen.

Body Mind Release is een zeer geschikte methode voor oudere kinderen en volwassenen om blokkades en negatieve gevoelens los te laten en weer positiever in het leven te staan. Met deze methode worden opmerkelijke resultaten behaald.

Kijk op de betreffende pagina’s voor uitgebreide informatie over Body Mind Release en Karakterstijlen.