Hier staan de meest recente berichten van de FaceBook-pagina van “Cadenza Coaching”

4 months ago

Cadenza Coaching

Zo blij dat ze weer kon komen om op verhaal te komen, te experimenteren, uitvinden, bewegen, lachen, verbinden, kletsen ......❤ ... See MoreSee Less

View on Facebook

9 months ago

Cadenza Coaching

2019 is bijna afgelopen. Een mooi moment dus om terug te kijken op wat dit jaar me gebracht heeft. Het eerste dat me te binnen schiet is: nieuwe inzichten! Soms zoek je het (en "het" kan heel breed zijn) op plekken en in richtingen die niet bij je passen. Je zou kunnen zeggen dat ik eind 2019 muziek weer de plek heb gegeven die het verdient: DE HOOFDROL! Zodra ik het woord "muziek" in een zin gebruik worden er links en rechts mensen wakker. Muziek dus, ook in de coaching!

Sommige mensen blijven een hoofdrol spelen in mijn leven, met Boukje Nienke op de eerste plek natuurlijk. Haar steun en inspiratie en onze gezamenlijke dynamiek vormen mijn solide basis! En sommige mensen verdwijnen of vervagen. Maar ook dat heeft beslist een functie en het is zoals het is. Gelukkig is dat proces constant in beweging, wat het ook wel weer spannend maakt.

Kindercoaching, karakterstijlen, human design, body mind release, talentenpaspoort, allemaal stof tot nadenken en verder te onderzoeken.

2020 wordt wat mij betreft een jaar om een boel mensen blij te maken, te helpen, te inspireren, met alle positiviteit, muzikaliteit, creativiteit, begrip, rust en enthousiasme die ik te bieden heb.

Fijne jaarwisseling, wees zuinig op je ogen en handen en maak er (samen of alleen) iets moois van.

Liefs,
Frank
... See MoreSee Less

View on Facebook

11 months ago

Cadenza Coaching

Vanmorgen een heel positief gesprek gehad bij een middelbare school in Leeuwarden over een coachingstraject in januari/februari 2020. Ik mag aan de slag met een groep jongens die worstelen met de overgang basisonderwijs/voortgezet onderwijs en dan in het bijzonder hun rol in het geheel. Hoe word je gezien voor wie je werkelijk bent? Ik heb er heel veel zin in!! ... See MoreSee Less

View on Facebook