Hier staan de meest recente berichten van de FaceBook-pagina van “Cadenza Coaching”

1 month ago

Cadenza Coaching

Vanmorgen een heel positief gesprek gehad bij een middelbare school in Leeuwarden over een coachingstraject in januari/februari 2020. Ik mag aan de slag met een groep jongens die worstelen met de overgang basisonderwijs/voortgezet onderwijs en dan in het bijzonder hun rol in het geheel. Hoe word je gezien voor wie je werkelijk bent? Ik heb er heel veel zin in!! ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Cadenza Coaching

Wat een interessant verhaal! Het spreekt me aan als coach en musicus.....en omgekeerd natuurlijk! ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Cadenza Coaching

Mijn website is bijgewerkt met de nieuwste informatie: Coaching voor jongens, snel kijken (maar langzaam mag ook) ... See MoreSee Less

View on Facebook

Energie: een (on)bewuste vorm van communicatie.

Tijdens onze vakantie in Canada waren we veel op bezoek bij familie. Bij een van de gezinnen hebben ze 2 enorme honden (van het merk "Kangal" als ik het goed heb) die daar alle ruimte hebben, want veel Canadezen hebben nou eenmaal grote huizen met een lap grond. Duke, de hond op de foto's, kwam eerst kennis maken met BN en daarna met mij. De eigenaren vertelden dat Duke altijd uit de buurt blijft als er "vreemde" mensen zijn. Zelfs familie die op bezoek komt is voor hem een reden om "wat anders nuttigs" te gaan doen. Deze enorme, imposante hond voelde zo relaxed toen hij naast me stond (ik zat op een stoel, dus we konden elkaar mooi in de ogen kijken 😉 ), zo eigen......... Ik was meteen weg van hem! En hij blijkbaar ook van mij, want hij was niet meer weg te slaan bij me! "Dat hebben we nog nooit meegemaakt!!", zeiden een aantal mensen die Duke al jaren kennen.

Honden voelen veel dingen aan die mensen zich niet of nauwelijks bewust zijn. Sfeer, energie, stemming, hoe je het ook wil noemen, alles wat jij en ik uitstralen. Hoe wij met elkaar communiceren is meer dan woorden. Ik denk dat onze energie dieper, directer en ongefilterder binnenkomt dan woorden. Dat voelde Duke, dat voel ik en dat voelen (hopelijk en waarschijnlijk) ook de mensen die ik begeleid.

Onze vakantie zit er weer op. Duke paste helaas niet in de handbagage, maar deze ervaring was heel bijzonder en het gevoel en de herinnering gaan wel mee. Nog een week voorbereiden en dan gaan Cadenza Coaching en It Foartou weer aan de slag. Er is nog plaats voor jou, als je ook weer dat positieve gevoel, die stromende energie terug wil vinden!
... See MoreSee Less

View on Facebook